tag:blogger.com,1999:blog-1828797631470775444.post7958076834242402467..comments2022-04-03T15:04:15.430+03:00Comments on Food Blog: ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑΓιάννης Ψωμαδέρηςhttp://www.blogger.com/profile/00565095124884973892noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1828797631470775444.post-21545989645797922262012-01-18T21:27:14.598+02:002012-01-18T21:27:14.598+02:00Το ψυγειο συντηρει το ζυμαρι και επιβραδυνει το φο...Το ψυγειο συντηρει το ζυμαρι και επιβραδυνει το φουσκωμα....<br />Η διαδικασια ειναι η ιδια με το φρεσκο ζυμαρι...<br />απλωνουμε σε ταψι και γεμιζουμε αμεσως ή αφηνουμε στο ταψι το ζυμαρι να φουσκωσει για να παρουμε πιο αφρατη ζυμηΓιάννης Ψωμαδέρηςhttps://www.blogger.com/profile/00565095124884973892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1828797631470775444.post-24777040701354944092012-01-18T00:29:50.416+02:002012-01-18T00:29:50.416+02:00tha hthela na rotiso an valo ta mpalakia sto psige...tha hthela na rotiso an valo ta mpalakia sto psigeio gia thn allh mera opos lete prin na fouskosoun tha fouskosoun mesa sto psigeio... thn epomeni mera pos doulevete to zimari pia einai i diadikasia??? tha me vohthousate poli efxaristoGiannhshttps://www.blogger.com/profile/14897416840975111218noreply@blogger.com