ΥΛΙΚΑ
200 γρ φορμαελα κομμενη σε ροδελες
σουσαμι για το παναρισμα
αλευρι για το παναρισμα
ηλιελαιο για τηγανισμα
1 αυγο χτηπημενο
Για τη σαλτσα μελιου
2 κουταλιες μελι
λιγες σταγονες ξυδι απο λευκο κρασι
δυοσμος φρεσκος ψιλοκομμενος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βρεχουμε τη φορμαελα με νερο και την παναρουμε με το αλευρι.
Την βουταμε στο χτηπημενο αυγο και την παναρουμε με το σουσαμι.
Τηγανιζουμε σε καυτο λαδι.
Περιχυνουμε με τη σαλτσα μελιου.
200 γρ φορμαελα κομμενη σε ροδελες
σουσαμι για το παναρισμα
αλευρι για το παναρισμα
ηλιελαιο για τηγανισμα
1 αυγο χτηπημενο
Για τη σαλτσα μελιου
2 κουταλιες μελι
λιγες σταγονες ξυδι απο λευκο κρασι
δυοσμος φρεσκος ψιλοκομμενος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βρεχουμε τη φορμαελα με νερο και την παναρουμε με το αλευρι.
Την βουταμε στο χτηπημενο αυγο και την παναρουμε με το σουσαμι.
Τηγανιζουμε σε καυτο λαδι.
Περιχυνουμε με τη σαλτσα μελιου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου