Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

καλοκαίρι

Τσίζκεϊκ με μασκαρπόνε και γλυκό βύσσινο


Πένες με γκουαντσιάλε

Τορτίνο με αστακό, πίκλα από τζίντζερ και baby λαχανικά με λεμόνι και μουστάρδα dijon

Φρέσκο ραβιόλι με ρικότα, σπανάκι και σάλτσα φασκόμηλο

Στροτσαπρέτι καρμπονάρα με πανσέτα ωρίμανσης και παστό κρόκο αυγού

Tomahawk Black Angus

T-Bone Black Angus

T-Bone Black Angus



Ριζότο με κρέμα μπρόκολο, λαχανικά και καπνιστό σολομό


Φιλέτο σολομού με λάιμ και κρόκο Κοζάνης


Σαλτιμπόκα με κρέμα πέστο


Μπουφάλα με κόπα

Μανιτάρια πλευρότους σοτέ, μαύρο σκόρδο, παρμεζάνα και λάδι λευκής τρούφας


Παπαρδέλες με φρέσκο αστακό, bisque, ντομάτα, πέστο βασιλικού και κρέμα

Τσίζκεϊκ με γλυκό βύσσινο

Πέρκα με κρούστα αρωματικών πάνω σε κριθαρότο θαλασσινών 

Προσούτο με φρέσκα φρούτα, βραχάκια παρμεζάνας, ρόκα, κρέμα βαλσάμικου με σύκο και χειροποίητα κριτσίνια


Πάβλοβα


Λιγκουίνι με καραβίδες, bisque, σκόρδο, πεπεροντσίνο και μαϊντανό


Φιλέτο κοτόπουλο Καπρέζε με μποκοντσίνι μοτσαρέλας, σάλτσα ντομάτας και πέστο βασιλικού



Ταλιατέλες al ragù από μοσχαρίσιο φιλέτο αρωματισμένο με λάδι λευκής τρούφας


Σαλάτα βαλεριάνα με φράουλες και ντοματίνια, ντρέσινγκ ράσμερι με κατσικίσιο τυρί

Φιλέτο σολομού με σάλτσα από μάνγκο αρωματισμένη με Grand Marnier

Καλαμάρι ψητό σε πουρε από φρέσκα λαχανικά, με σαλτσά ελιάς και κάπαρη


Ταλιατέλες με αχιβάδες, σολομό και μανιτάρι

Ριζότο με κόκκινο πεπόνι, γκοργκοτζόλα και άγρια ρόκα


Δεν υπάρχουν σχόλια: