Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020
Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019
Casual
Καβούρια |
Σφυρίδα |
Χταπόδι ξιδάτο |
Γίγαντες πλακί με χωριάτικο λουκάνικο Τρικάλων |
Τυροσαλάτα |
Φάβα |
Αμοργιανό πατατάτο με αρνί |
Καλαμάρι γεμιστό |
Φωλιά από χειροποίητο φύλλο με ανάμεικτη σαλάτα, ροδάκινο, σύκο, μπέικον και βινεγκρέτ εσπεριδοειδών |
Σαρδέλα πλακί |
Τηγανιτό κανελόνι γεμιστό με θαλασσινά |
Κρεατότουρτα Χανιώτικη με αρνάκι |
Κοτόπουλο με κοκκάρια, μανιτάρια και μπέικον |
Κοτόπουλο γιουβέτσι |
Ντάκος θαλασσινών |
Σεφουκλωτή Νάξου |
Μοσχάρι χουνκιάρ μπεγεντί |
καλοκαίρι
Τσίζκεϊκ με μασκαρπόνε και γλυκό βύσσινο
|
Πένες με γκουαντσιάλε |
Τορτίνο με αστακό, πίκλα από τζίντζερ και baby λαχανικά με λεμόνι και μουστάρδα dijon |
Φρέσκο ραβιόλι με ρικότα, σπανάκι και σάλτσα φασκόμηλο |
Στροτσαπρέτι καρμπονάρα με πανσέτα ωρίμανσης και παστό κρόκο αυγού |
Tomahawk Black Angus |
T-Bone Black Angus |
T-Bone Black Angus |
Ριζότο με κρέμα μπρόκολο, λαχανικά και καπνιστό σολομό |
Φιλέτο σολομού με λάιμ και κρόκο Κοζάνης |
Σαλτιμπόκα με κρέμα πέστο |
Μπουφάλα με κόπα |
Μανιτάρια πλευρότους σοτέ, μαύρο σκόρδο, παρμεζάνα και λάδι λευκής τρούφας
|
Παπαρδέλες με φρέσκο αστακό, bisque, ντομάτα, πέστο βασιλικού και κρέμα |
Τσίζκεϊκ με γλυκό βύσσινο
|
Πέρκα με κρούστα αρωματικών πάνω σε κριθαρότο θαλασσινών |
Προσούτο με φρέσκα φρούτα, βραχάκια παρμεζάνας, ρόκα, κρέμα βαλσάμικου με σύκο και χειροποίητα κριτσίνια |
Πάβλοβα |
Λιγκουίνι με καραβίδες, bisque, σκόρδο, πεπεροντσίνο και μαϊντανό |
Φιλέτο κοτόπουλο Καπρέζε με μποκοντσίνι μοτσαρέλας, σάλτσα ντομάτας και πέστο βασιλικού |
Ταλιατέλες al
ragù από μοσχαρίσιο φιλέτο αρωματισμένο με λάδι λευκής τρούφας
|
Σαλάτα βαλεριάνα με φράουλες και ντοματίνια, ντρέσινγκ ράσμερι με κατσικίσιο τυρί |
Φιλέτο σολομού με σάλτσα από μάνγκο αρωματισμένη με Grand Marnier
|
Καλαμάρι ψητό σε πουρε από φρέσκα λαχανικά, με σαλτσά ελιάς και κάπαρη |
Ταλιατέλες με αχιβάδες, σολομό και μανιτάρι |
Ριζότο με κόκκινο πεπόνι, γκοργκοτζόλα και άγρια ρόκα |
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)