ΥΛΙΚΑ
150 ΓΡ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ
ΤΥΡΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
2 ΤΕΜ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ
2 ΦΥΛΛΑ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ
40 ΓΡ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ
20 ΓΡ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
20 ΓΡ ΝΤΟΜΑΤΑ
ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΛΙΓΟ ΣΚΟΡΔΟ
ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
ΘΥΜΑΡΙ
ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ: ΡΥΖΙ ΚΡΕΟΛ , ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ – ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ.
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ
ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ TΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΑ ΜΑΣΚΑΡΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου