Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΡΟΜΠΟΛΑ, ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙ



ΥΛΙΚΑ (2 ΜΕΡΙΔΕΣ)

2 ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΑΛΟ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑ
200 ΓΡ. ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ (ΒΛ. ΣΥΝΤΑΓΗ)
ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΒΡΑΣΤΑ
50 ΓΡ ΚΑΣΤΑΝΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ
ΣΠΟΡΟΙ ΑΠΟ ΡΟΔΙ
100 ΜΛ ΚΡΑΣΙ ΡΟΜΠΟΛΑ
100 ΜΛ ΖΩΜΟΣ ΚΟΤΑΣ
1/2 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1/2 ΚΟΥΤ. ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΑΠΑΛΗ
ΒΟΥΤΗΡΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΕ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΗΡΟ.
ΠΡΟΣΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.
ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ, ΤΟ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ, ΤΟ ΡΟΔΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ.
ΔΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.
ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Leonardo, περιττό να σου πω ότι το μολογκ σου μου άνοιξε την όρεξη! Συγχαριτήρια! Πάντως θα ήθελα να σου προτείνω να κάνεις και καμιά ανάρτηση για νόστιμες χορτοφαγικές συνταγές. Σαρακοστή έχουμε (όχι ότι νηστεύω, απλά μου αρέσει η χορτοφαγία)

Γιάννης Ψωμαδέρης είπε...

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και πολυ περισσοτερο για την προταση σου για κατι νηστησιμο. Αυτη ειναι και η ειδοποιος διαφορα ενος Μπλογκ απο ενα βιβλιο. Η αμφιδρομη επικοινωνια. ελπιζω στο μελλον να σε ικανοποιησουν οι συνταγες που ερχονται (για χορτοφαγους).