ΥΛΙΚΑ
150 ΓΡ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ
ΛΙΓΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 0% ΛΙΠΑΡΑ)
ΛΙΓΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΛΙΓΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
ΝΤΙΠ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ
2/3 ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 0% ΛΙΠΑΡΑ)
1/3 ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ
100 ΓΡ ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ
3 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΟΜΜΕΝΑ
2 ΤΕΜ ΛΕΜΟΝΙ (κομμενο κυδωνατο)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
- ΠΡΟΣΘΕΤΟΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
ΠΑΝΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ - ΦΡΥΓΑΝΙΑ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ
ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ
3 σχόλια:
Poly dimiourgiko site ;)
ti wraia na dokimazame kai deigma tis douleia sou..
.......
xairetw ;)
ελπιζω οι συνταγες να καλυψουν τις γαστρονομικες σας απαιτησεις, θα προσπαθω να ανεβαζω οσες μπορω, αν υπαρχει καποια συγκεκριμενη απλα δηλωστε το. (σκεφτομαι να κανω και σεμιναρια κατ΄οικον :)
eeee mmmm....
den kserw an me symferei auto omws.... ;)
ta mathimata kat oikon ennow..
ektos an einai diaitis (mpliax)
:)
Δημοσίευση σχολίου