ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
300 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΔΥΝΑΤΟ
2 ΑΥΓΑ
1 ΚΡΟΚΟΣ
ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
½ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
Τ.Π
ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΛΑΚΟΥΒΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΩΡΑ. ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΨΙΛΟ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΗ Ή ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ
ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ
ΖΥΜΗ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ (ΠΡΑΣΙΝΗ)
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΟΣ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ
ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΖΥΜΗ
ΖΥΜΗ ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ ΣΟΥΠΙΑΣ (ΜΑΥΡΗ)
20 ΓΡ ΜΕΛΑΝΙ ΣΟΥΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΖΥΜΗ
ΖΥΜΗ ΜΕ ΠΑΤΖΑΡΙ
100 ΓΡ ΖΩΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΤΖΑΡΙ ΝΑ ΡΕΝΤΟΥΙΡΕΙ ΣΤΑ 30 ΓΡ
ΖΥΜΗ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ
3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΕΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ : ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΣΑΦΡΑΝ, ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΚΑΡΡΟΤΟ, ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΛΥΚΙΑ ΠΙΠΕΡΙΑ, ΝΤΟΜΑΤΑ, ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΚΥΜΙΝΟ ΚΤΛ.
2 σχόλια:
ti orees syntages!!!! tha dokimaso na ftiakso ta dika mou freska zimarika... bebaia den exo mixani. Mporo omos na ta kano san nioki me to xeri e??
eyxaristo Foivi!! na dokimaseis asfalos na ftiaxeis. Soy protino na anoixeis ti zimi me plasti, na thn kopsis me stroggilo koypat kai na tin gemiseis me tyria i me kima(mageiremeno). ta kleineis kolontas tis akres me aygo xtipimeno. Klaseis anoteri geysi apo ta etoima!!!!!
Δημοσίευση σχολίου