4 φλιτζάνια αλεύρι
πλούσιο σε γλουτένη
1 κοφτή κουταλιά του γλυκού μπεϊκίν πάουντερ
½ φλιτζάνι μαργαρίνη
1 φλιτζάνι νερό ζεστό
1 ½ κουταλιά του γλυκού αλάτι
Πλάσιμο, κόψιμο σε μικρά μπαλάκια, ξεκούραση
σκεπασμένα (όχι ψυγείο).
Άνοιγμα με πλαστή και ψήσιμο σε τηγάνι δίχως λάδι.
2 σχόλια:
an tsekareis ta comments mou sti syntagi ton burritos, tha deis oti edosa tin sintagi sou gia tortillas, grammeni sta agglika, se mia follower. Fisika sou edosa ta credits :)
se eyxaristo poli Foivi :)
Δημοσίευση σχολίου