Μαρινάδα:
Ελαιόλαδο, ξύδι, λαιμ, κύμινο, κολίανδρο, σκόρδο, γαρύφαλλο, πιπέρι κόκκινο.
2.5 κιλά μοσχάρι τρανς ή κοτόπουλο το οποίο μαρινάρουμε για 30 λεπτά.
2 πράσινες πιπεριές
2 κίτρινες πιπεριές
2 κόκκινες πιπεριές
2 κρεμμύδια
Ψήνουμε το κοτόπουλο η το μοσχάρι και το κόβουμε ζουλιεν
Κόβουμε τα λαχανικά ζουλιεν και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε και το κρέας και σβήνουμε με λίγο μαρινάδα που φυλαξαμε.
Ελαιόλαδο, ξύδι, λαιμ, κύμινο, κολίανδρο, σκόρδο, γαρύφαλλο, πιπέρι κόκκινο.
2.5 κιλά μοσχάρι τρανς ή κοτόπουλο το οποίο μαρινάρουμε για 30 λεπτά.
2 πράσινες πιπεριές
2 κίτρινες πιπεριές
2 κόκκινες πιπεριές
2 κρεμμύδια
Ψήνουμε το κοτόπουλο η το μοσχάρι και το κόβουμε ζουλιεν
Κόβουμε τα λαχανικά ζουλιεν και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε και το κρέας και σβήνουμε με λίγο μαρινάδα που φυλαξαμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου