Ο Ιωάννης Ψωμαδέρης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Γαλαξειδίου (Ειδικότητα Μαγειρικής Τέχνης). Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, πιστοποιημένος Εισηγητής Ενηλίκων του Ο.Α.Ε.Δ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Υπηρετεί την Τέχνη της Μαγειρικής με τη διπλή ιδιότητα του αρχιμάγειρα και του εκπαιδευτικού σε Δ.Ι.Ε.Κ, Ι.Ε.Κ, και Κ.Δ.Β.Μ. Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού του έργου προωθεί την αυτοκατευθυνόμενη μάθηση, επιδιώκει την ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευομένων και ενθαρρύνει τη διερεύνηση της γνώσης με τη χρήση ποικίλων εκπαιδευτικών τεχνικών (καταιγισμός ιδεών, ομάδες εργασίας, προσομοίωση, παιχνίδια ρόλων, μελέτες περίπτωσης) και άλλων εκπαιδευτικών εργαλείων.

Τρίτη, 17 Ιουνίου 2008

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΥΛΙΚΑ (2 μεριδες)

300 γρ ψαρονεφρι
2 κουταλιες μουσταρδα ντιζον
2 κουταλιες μελι
αλατι και πιπερι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

κοβουμε το ψαρονεφρι σε φετες παχους ενος εκατοστου.
Το αλατοπιπερωνουμε, το λαδωνουμε και το ψηνουμε σε αντικολλητικο τηγανη ή στη σχαρα.
Μολις ειναι ετοιμο το βουταμε στο μιγμα απο το μελι και τη μουσταρδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: