ΥΛΙΚΑ (2 ΜΕΡΙΔΕΣ)
2 ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΑΛΟ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑ
200 ΓΡ. ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ (ΒΛ. ΣΥΝΤΑΓΗ)
ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΒΡΑΣΤΑ
50 ΓΡ ΚΑΣΤΑΝΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ
ΣΠΟΡΟΙ ΑΠΟ ΡΟΔΙ
100 ΜΛ ΚΡΑΣΙ ΡΟΜΠΟΛΑ
100 ΜΛ ΖΩΜΟΣ ΚΟΤΑΣ
1/2 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1/2 ΚΟΥΤ. ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΑΠΑΛΗ
ΒΟΥΤΗΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΕ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΗΡΟ.
ΠΡΟΣΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.
ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ, ΤΟ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ, ΤΟ ΡΟΔΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ.
ΔΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.
ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ