Ο Ιωάννης Ψωμαδέρης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Γαλαξειδίου (Ειδικότητα Μαγειρικής Τέχνης). Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, πιστοποιημένος Εισηγητής Ενηλίκων του Ο.Α.Ε.Δ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Υπηρετεί την Τέχνη της Μαγειρικής με τη διπλή ιδιότητα του αρχιμάγειρα και του εκπαιδευτικού σε Δ.Ι.Ε.Κ, Ι.Ε.Κ, και Κ.Δ.Β.Μ. Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού του έργου προωθεί την αυτοκατευθυνόμενη μάθηση, επιδιώκει την ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευομένων και ενθαρρύνει τη διερεύνηση της γνώσης με τη χρήση ποικίλων εκπαιδευτικών τεχνικών (καταιγισμός ιδεών, ομάδες εργασίας, προσομοίωση, παιχνίδια ρόλων, μελέτες περίπτωσης) και άλλων εκπαιδευτικών εργαλείων.

Τετάρτη, 2 Απριλίου 2008

ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΥΡΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ

150 ΓΡ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ

ΤΥΡΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ

2 ΤΕΜ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

2 ΦΥΛΛΑ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ

40 ΓΡ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ

20 ΓΡ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

20 ΓΡ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΛΙΓΟ ΣΚΟΡΔΟ

ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ

ΘΥΜΑΡΙ

ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ: ΡΥΖΙ ΚΡΕΟΛ , ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ – ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ.

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ TΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΑ ΜΑΣΚΑΡΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: