Ο Ιωάννης Ψωμαδέρης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Γαλαξειδίου (Ειδικότητα Μαγειρικής Τέχνης). Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, πιστοποιημένος Εισηγητής Ενηλίκων του Ο.Α.Ε.Δ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Υπηρετεί την Τέχνη της Μαγειρικής με τη διπλή ιδιότητα του αρχιμάγειρα και του εκπαιδευτικού σε Δ.Ι.Ε.Κ, Ι.Ε.Κ, και Κ.Δ.Β.Μ.

Σάββατο, 12 Απριλίου 2008

ΑΥΓΑ ΣΚΡΑΜΠΛ




Η ελληνικη στραπατσαδα στα αγγλικα λεγεται σκραμπλ εγκς.
Βεβαια οι ξενοι την προτιμουν καλοδουλεμενη και ζουμερη σε σχεση με την δικη μας.
Μπορει να γινει και σε μπαιν μαρι (κατσαρολα με νερο που βραζει και απο πανω μεταλικη λεκανη οπου ριχνουμε τα αυγα και τα χτυπαμε με συρμα), ιδιως για μεγαλες ποσοτητες (π.χ. πρωινο για 600 ατομα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: