Ο Ιωάννης Ψωμαδέρης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Γαλαξειδίου (Ειδικότητα Μαγειρικής Τέχνης). Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, πιστοποιημένος Εισηγητής Ενηλίκων του Ο.Α.Ε.Δ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Υπηρετεί την Τέχνη της Μαγειρικής με τη διπλή ιδιότητα του αρχιμάγειρα και του εκπαιδευτικού σε Δ.Ι.Ε.Κ, Ι.Ε.Κ, και Κ.Δ.Β.Μ. Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού του έργου προωθεί την αυτοκατευθυνόμενη μάθηση, επιδιώκει την ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευομένων και ενθαρρύνει τη διερεύνηση της γνώσης με τη χρήση ποικίλων εκπαιδευτικών τεχνικών (καταιγισμός ιδεών, ομάδες εργασίας, προσομοίωση, παιχνίδια ρόλων, μελέτες περίπτωσης) και άλλων εκπαιδευτικών εργαλείων.

Τρίτη, 8 Απριλίου 2008

ΠΙΤΣΑ (νηστήσιμο)

γεμιζουμε την πιτσα με
  • ντοματα ροδελα, φρεσκα μανιταρια , πιπεριες γλυκες και καυτερες και χονδρο πιπερι
  • σαλτσα ντοματας, κρεμμυδι, πιπερια, ελιες, ριγανη και καππαρη
  • σαλτσα ντοματα με ταμπασκο ή μπουκοβο, κοκκινα φασολια (φυσικα βρασμενα) , πιπεριες χρωματιστες ψιλοκομμενες , κρεμμυδι ροδελες , καλαμποκι (μεξικανικη)
Για τη σαλτσα ντοματα μπορουμε να τριψουμε φρεσκια ντοματα, να προσθεσουμε ελαιολαδο, ριγανη, βασιλικο, γλυκανισο, αλατι, πιπερι και ζαχαρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: