Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΝΤΙΠ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ (ΔΙΑΙΤΗΣ)

ΥΛΙΚΑ

150 ΓΡ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ
ΛΙΓΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 0% ΛΙΠΑΡΑ)
ΛΙΓΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΛΙΓΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
ΝΤΙΠ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ
2/3 ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 0% ΛΙΠΑΡΑ)
1/3 ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ

100 ΓΡ ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ
3 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΟΜΜΕΝΑ
2 ΤΕΜ ΛΕΜΟΝΙ (κομμενο κυδωνατο)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
- ΠΡΟΣΘΕΤΟΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
ΠΑΝΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ - ΦΡΥΓΑΝΙΑ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ
ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ

ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΥΡΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ

150 ΓΡ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ

ΤΥΡΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ

2 ΤΕΜ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

2 ΦΥΛΛΑ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ

40 ΓΡ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ

20 ΓΡ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

20 ΓΡ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΛΙΓΟ ΣΚΟΡΔΟ

ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ

ΘΥΜΑΡΙ

ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ: ΡΥΖΙ ΚΡΕΟΛ , ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ – ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ.

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ TΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΑ ΜΑΣΚΑΡΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΦΕΤΑ





















ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

320 gr ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ Η ΜΠΟΥΤΙ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
24 τεμ. ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
60 gr ΦΕΤΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΧΟΝΔΡΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
40 ml ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΡΙΓΑΝΗ
ΠΑΠΡΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ. ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΝΑ ΣΟΤΑΡΙΣΤΟΥΝ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΠΡΙΚΑ.
ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ

Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Ο ΤΣΕ ΣΕ ΤΟΣΤ (video)



τοστ επανάσταση ...

LATTE ART (video)


ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ (photo)

ΠΙΤΣΑ (photo)

ΠΙΤΣΑ (photo)

ΠΛΑΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ (photo)

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΥΡΙΩΝ (photo)

ΣΥΝΘΕΣΗ (photo)

ΦΡΟΥΤΑ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ (photo)

ΠΛΑΤΟ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ (photo)