Σάββατο, 19 Απριλίου 2014

ΚΡΕΜΑ ΜΠΡΟΥΓΙΕ



250 μλ ΓΑΛΑ
750 μλ ΚΡΕΜΑ  ΓΑΛΑΚΤΟΣ
10 ΚΡΟΚΟΙ
165 γρ ΖΑΧΑΡΗ
2 τεμ ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ



Ζεσταίνουμε το γάλα με την κρέμα. Δεν θέλουμε να βράσει. Ρίχνουμε τη ζάχαρη και τις βανίλιες. Ανακατεύουμε απαλά τους κρόκους (να μην αφρίσουν) και τα προσθέτουμε και αυτά στο μίγμα. Το περνάμε από σουρωτό και το ρίχνουμε στα ατομικά φορμάκια. Τα βάζουμε σε ταψι που εχουμε βάλει στον πάτο πετσέτα και νερό. Ψήνουμε  στους 150OC για 45 - 50 λεπτά. Τα τοποθετούμε στο ψυγείο και όταν είναι για σερβίρισμα πασπαλίζουμε με την ζάχαρη και την καίμε με το φλόγιστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: