Ο Ιωάννης Ψωμαδέρης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Γαλαξειδίου (Ειδικότητα Μαγειρικής Τέχνης). Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, πιστοποιημένος Εισηγητής Ενηλίκων του Ο.Α.Ε.Δ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Υπηρετεί την Τέχνη της Μαγειρικής με τη διπλή ιδιότητα του αρχιμάγειρα και του εκπαιδευτικού σε Δ.Ι.Ε.Κ, Ι.Ε.Κ, και Κ.Δ.Β.Μ. Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού του έργου προωθεί την αυτοκατευθυνόμενη μάθηση, επιδιώκει την ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευομένων και ενθαρρύνει τη διερεύνηση της γνώσης με τη χρήση ποικίλων εκπαιδευτικών τεχνικών (καταιγισμός ιδεών, ομάδες εργασίας, προσομοίωση, παιχνίδια ρόλων, μελέτες περίπτωσης) και άλλων εκπαιδευτικών εργαλείων.

Πέμπτη, 8 Μαΐου 2008

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ

ΥΛΙΚΑ (4 μεριδες)

1/2 ΚΙΛΟ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ
350 ΓΡ. ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ (ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΑΛΑ Ή ΠΕΤΣΑ)ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟΜΕΝΟ
200 ΓΡ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΑΜΠΙΝΙΟΝ Ή ΠΟΡΤΟΜΠΕΛΟ ΚΟΜΜΕΝΑ ΕΜΙΝΣΕ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
300 ΓΡ ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
100 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
100 ΓΡ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΝΑ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ.
ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ.
ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ (ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΣΕΙ 8 ΛΕΠΤΑ)ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: