Ο Ιωάννης Ψωμαδέρης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Γαλαξειδίου (Ειδικότητα Μαγειρικής Τέχνης). Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, πιστοποιημένος Εισηγητής Ενηλίκων του Ο.Α.Ε.Δ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Υπηρετεί την Τέχνη της Μαγειρικής με τη διπλή ιδιότητα του αρχιμάγειρα και του εκπαιδευτικού σε Δ.Ι.Ε.Κ, Ι.Ε.Κ, και Κ.Δ.Β.Μ.

Τρίτη, 20 Μαΐου 2008

ΠΑΤΖΑΡΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ

ΥΛΙΚΑ

3 πατζαρια βρασμενα και καθαρισμενα
6 φυλλα μαρουλι πλυμενα και ψιλοκομμενα
3 - 4 κουταλιες γιαουρτι (0% λιπαρα)
1 - 2 σκελιδες σκορδο ψιλα τριμμενο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στρωνουμε στο πιατο το μαρουλι.
Κοβουμε τα πατζαρια, τα ανακατευουμε με το γιαουρτι και το σκορδο και τα βαζουμε πανω στο μαρουλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: