Ο Ιωάννης Ψωμαδέρης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Γαλαξειδίου (Ειδικότητα Μαγειρικής Τέχνης). Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, πιστοποιημένος Εισηγητής Ενηλίκων του Ο.Α.Ε.Δ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Υπηρετεί την Τέχνη της Μαγειρικής με τη διπλή ιδιότητα του αρχιμάγειρα και του εκπαιδευτικού σε Δ.Ι.Ε.Κ, Ι.Ε.Κ, και Κ.Δ.Β.Μ.

Τρίτη, 4 Μαΐου 2010

ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

1 φλιτζανάκι λευκό ξύδι
1 φλιτζανάκι μαύρη ζάχαρη
1 φλιτζανάκι χυμό ντομάτας ή κέτσαπ
½ φλιτζανάκι χυμό ανανά
½ φλιτζανάκι χυμό πορτοκάλι
1 κουταλιά σούπας αλάτι ή σάλτσα σόγιας
2 κουταλιές corn flour
1 κουταλιά του γλυκού κοφτή πάπρικα γλυκιά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζετε όλα τα υλικά σε κατσαρόλι και βράζεται για πέντε με δέκα λεπτά. Δένετε τη σάλτσα με το corn flour.

Δεν υπάρχουν σχόλια: