Ο Ιωάννης Ψωμαδέρης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Γαλαξειδίου (Ειδικότητα Μαγειρικής Τέχνης). Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, πιστοποιημένος Εισηγητής Ενηλίκων του Ο.Α.Ε.Δ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Υπηρετεί την Τέχνη της Μαγειρικής με τη διπλή ιδιότητα του αρχιμάγειρα και του εκπαιδευτικού σε Δ.Ι.Ε.Κ, Ι.Ε.Κ, και Κ.Δ.Β.Μ. Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού του έργου προωθεί την αυτοκατευθυνόμενη μάθηση, επιδιώκει την ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευομένων και ενθαρρύνει τη διερεύνηση της γνώσης με τη χρήση ποικίλων εκπαιδευτικών τεχνικών (καταιγισμός ιδεών, ομάδες εργασίας, προσομοίωση, παιχνίδια ρόλων, μελέτες περίπτωσης) και άλλων εκπαιδευτικών εργαλείων.

Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΡΟΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ, ΠΙΠΕΡΙΑ, ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ




Πλένουμε και ξεκοκαλίζουμε το κοτόπουλο. Το αλατοπιπερονουμε και τοποθετούμε κατά μήκος την πιπεριά κομμένη ,  την γραβιέρα κομμένη  και τη λιαστή ντομάτα.
Το διπλώνουμε, το δένουμε και το σοτάρουμε σε τηγάνι με λιπαρή ουσία έως ότου να πάρει χρώμα. Το μεταφέρουμε σε ταψί και προσθέτουμε λευκό κρασί και ζωμό κότας ώστε να σκεπαστεί το ένα τρίτο, και το ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για μια ώρα περίπου.
Δένουμε τη σάλτσα σε τηγάνι (με κορν φλαουρ) προσθέτοντας μουστάρδα και λίγο μέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: