Ο Ιωάννης Ψωμαδέρης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Γαλαξειδίου (Ειδικότητα Μαγειρικής Τέχνης). Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, πιστοποιημένος Εισηγητής Ενηλίκων του Ο.Α.Ε.Δ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Υπηρετεί την Τέχνη της Μαγειρικής με τη διπλή ιδιότητα του αρχιμάγειρα και του εκπαιδευτικού σε Δ.Ι.Ε.Κ, Ι.Ε.Κ, και Κ.Δ.Β.Μ.

Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

ΤΟΡΤΙΓΙΑ


4 φλιτζάνια αλεύρι πλούσιο σε γλουτένη
1 κοφτή κουταλιά του γλυκού μπεϊκίν πάουντερ
½ φλιτζάνι μαργαρίνη
1 φλιτζάνι νερό ζεστό
1 ½ κουταλιά του γλυκού αλάτι
Πλάσιμο, κόψιμο σε μικρά μπαλάκια, ξεκούραση σκεπασμένα (όχι ψυγείο).

Άνοιγμα με πλαστή και ψήσιμο σε τηγάνι δίχως λάδι.

2 σχόλια:

donkey and the carrot είπε...

an tsekareis ta comments mou sti syntagi ton burritos, tha deis oti edosa tin sintagi sou gia tortillas, grammeni sta agglika, se mia follower. Fisika sou edosa ta credits :)

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ είπε...

se eyxaristo poli Foivi :)