Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

ΤΟΡΤΙΓΙΑ


4 φλιτζάνια αλεύρι πλούσιο σε γλουτένη
1 κοφτή κουταλιά του γλυκού μπεϊκίν πάουντερ
½ φλιτζάνι μαργαρίνη
1 φλιτζάνι νερό ζεστό
1 ½ κουταλιά του γλυκού αλάτι
Πλάσιμο, κόψιμο σε μικρά μπαλάκια, ξεκούραση σκεπασμένα (όχι ψυγείο).

Άνοιγμα με πλαστή και ψήσιμο σε τηγάνι δίχως λάδι.

2 σχόλια:

donkey and the carrot είπε...

an tsekareis ta comments mou sti syntagi ton burritos, tha deis oti edosa tin sintagi sou gia tortillas, grammeni sta agglika, se mia follower. Fisika sou edosa ta credits :)

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ είπε...

se eyxaristo poli Foivi :)