Ο Ιωάννης Ψωμαδέρης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Γαλαξειδίου (Ειδικότητα Μαγειρικής Τέχνης). Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, πιστοποιημένος Εισηγητής Ενηλίκων του Ο.Α.Ε.Δ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Υπηρετεί την Τέχνη της Μαγειρικής με τη διπλή ιδιότητα του αρχιμάγειρα και του εκπαιδευτικού σε Δ.Ι.Ε.Κ, Ι.Ε.Κ, και Κ.Δ.Β.Μ. Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού του έργου προωθεί την αυτοκατευθυνόμενη μάθηση, επιδιώκει την ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευομένων και ενθαρρύνει τη διερεύνηση της γνώσης με τη χρήση ποικίλων εκπαιδευτικών τεχνικών (καταιγισμός ιδεών, ομάδες εργασίας, προσομοίωση, παιχνίδια ρόλων, μελέτες περίπτωσης) και άλλων εκπαιδευτικών εργαλείων.

Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

ΓΟΥΑΚΑΜΟΛΕ

4 αβοκάντο
4 φρέσκα κρεμμύδια
1 ντομάτα
1 μάτσο φρέσκο κολίανδρο
Χυμό από 1 λαιμ
Αλάτι και πιπέρι
Λίγη καυτερή πιπεριά ή καυτερό πιπέρι

Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε τα αβοκάντο με πιρούνι.
Ρίχνουμε το χυμό λαιμ και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ψιλοκομμένα

Δεν υπάρχουν σχόλια: